Tagterrassen - udsigt mod syd

Lidt om huset og indretning...

Husets indretning og udstyr

Huset har oprindeligt været en staldbygning i mere end 200 år gammel vingård, der blev ombygget til beboelse og udvidet med en ekstra etage i 70’erne. Det er på 130 m2, i tre etager, med 5 værelser med ialt 8 til 10 sengepladser. Der er 2 badeværelser og et separat toilet.

Fra p-pladsen foran huset, er der indgang til en dejlig sydøst-vendt lukket terrasse, hvorfra der er videre adgang til huset gennem en lille entre. Fra entreen er der også adgang til et værelse( 2 enkeltsenge, 90 x 200cm).

På 1. sal ligger en rummelig stue med karakterfuld gammel catalansk pejs og åben adgang til moderniseret køkken. Desuden adgang til en lille balkon. På etagen ligger også et badeværelse, separat toilet samt et soveværelse(dobbeltseng 160x200 cm) og et kombineret arbejds-/soveværelse(sovesofa 140x200 cm); herfra er der udgang til en patio(cour anglaise), med adgang til et lille bryggers. Patioen, som er omgivet af høje mure, er et godt sted at søge den svale skygge på særligt varme dage.

På øverste etage findes to soveværelser(hvert med en dobbeltseng 160x200cm), badeværelse samt stor sydvendt tagterrasse med pragtfuld udsigt til byen og bjergene.

Huset er fuldt udstyret med alt i hårde hvidevarer (køle- og frys, komfur, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og vaskemaskine). TV, stereoanlæg med CD og DVD. Der er alt i havemøbler, grill og cykler. Til børnefamilien findes der barneseng og barnestol.
Huset har centralvarme, hvilket der kan være behov for i de kølige vintermåneder. Til huset hører også en stor garage.

Bemærk venligst at rygning indendøre og husdyr ikke er tilladt!

Tagterrassen - udsigt mod syd


24 Rue du Campet - 66690 Sorède - Pyrenées-Orientales - Frankrig